• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Actuació integral de neteja viària a 13 espais de la Florida

  • Actuació integral de neteja viària a 13 espais de la Florida

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 19. 01. 2022

Actuació integral de neteja viària a 13 espais de la Florida

Amb l'acció Net i polit fins al 31 de gener

L'acció Net i polit arriba aquests dies a 13 espais de la Florida. Del 18 al 31 de gener es netegen a fons les voreres i la calçada; s'eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà, i es fan petites reparacions a l'espai públic. 

En concret són objecte d'una actuació integral de neteja viària els jardins de la Granota, el carrer de la Renclusa, el carrer de Diògenes, dos trams del carrer de les Aigües del Llobregat (entre l'avinguda de la Primavera i l'avinguda d'Isabel la Catòlica, i entre el carrer de l'El•lipse i el carrer de Finestrelles), el carrer del Pintor Mestre i Castellví, el carrer de l'El•lipse (entre el carrer de les Aigües del Llobregat i el carrer de Llevant), el carrer de Finestrelles (entre el carrer de les Aigües del Llobregat i el carrer de Llevant), el carrer del Jardí (entre el carrer de les Bòbiles i l'avinguda del Torrent Gornal), el carrer de Martí i Blasi (entre el carrer de Cortada i el carrer de la Florida), el carrer de l'Alegria (entre l'avinguda de Ponent i el carrer de la Florida), el carrer de la Mare de Déu de Núria (entre el carrer de la Florida i el carrer de Font) i el carrer de les Bòbiles (entre l'avinguda de Ponent i el carrer de les Muses).

Amb l'acció Net i polit, es netegen a fons les voreres i la calçada i s'eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà. L'acció s'acompanya d'altres actuacions a l'espai públic, com la revisió de l'estat de les papereres, la neteja de les ubicacions dels contenidors i la retirada de les herbes que creixen a terra.

Les accions Net i polit de 2022 han començat aquest mes de gener a vuit espais de Santa Eulàlia.

Per als pròxims mesos estan previstes noves actuacions de Net i polit, que arribaran a diversos carrers dels diferents barris de L'Hospitalet. de recollida de mobles i el sistema de neteja dels contenidors.