• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’espai Llamps i Centelles acull la presentació de la maleta pedagògica de literatura infantil

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 06. 12. 2021

L'espai Llamps i Centelles acull la presentació de la maleta pedagògica de literatura infantil

Preparada pel Centre de Recursos Pedagògics de L'Hospitalet

El Centre de Recursos pedagògics de L'Hospitalet ha presentat la maleta pedagògica de literatura infantil. Aquesta eina, adreçada als docents de la ciutat, recull tota una sèrie de llibres que tracten diferents temes per abordar l'entorn urbà i millorar el coneixement que els alumnes tenen de la seva ciutat.

 Víctor Aragall, tècnic del Centre de Recursos Pedagògics de L'H, ens explica que la maleta busca que els nens i nenes de les escoles comencin a treballar l'entorn on viuen, anant més enllà de la seva casa, la seva escola, o el seu barri, i acabin coneixent una mica més el que és la ciutat de L'Hospitalet.

Pròximament, publicaran aquesta maleta a la seva pàgina web. Allà es trobaran les guies i les propostes didàctiques que acompanyen cadascun dels llibres.

La presentació de la maleta pedagògica és una de les primeres activitats del nou espai Llamps i Centelles, liderat per Jaume Centelles, especialista i divulgador de la literatura infantil i juvenil. Es tracta d'un nou espai de formació per a docents, bibliotecaris i famílies i per tots aquells que vulguin fer de la lectura un element de creixement col•lectiu i individual per fer una ciutat millor.

Jaume Centelles defensa que la lectura és l'acte més revolucionari que es pugui fer, perquè amb ella es fa treballar la imaginació, "i si som capaços d'imaginar un món millor, farem els esforços per aconseguir-lo", diu

A partir de gener es duran a terme, a l'espai Llamps i Centelles, noves activitats, entre les quals destaquen les tertúlies clandestines, unes trobades amb invitats sorpresa relacionats amb la literatura infantil i juvenil.