• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Un home ha mort a un incendi d’un pis al carrer Montseny

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 24. 06. 2022

Un home ha mort en un incendi d'un pis al carrer Montseny

Els veïns, que van ser desallotjat per la nit, ja han tornat a les seves llars

Els Bombers van rebre l’avís d’un incendi a les 22.23h de la Nit de Sant Joan. El foc va afectar el segon pis d’un edifici del carrer Montseny al barri de la Torrassa on van trobar el cos sense vida d’un home de 70 anys. Els veïns van ser desallotjats mentre s'inspeccionava l'immoble. Divendres a la tarda han pogut tornar a les seves llars.

Quatre dotacions de Bombers es van desplaçar fins a la zona per controlar l’incendi. Un cop es va poder extingir, es va comprovar que no hi hagués cap persona més atrapada a la resta de pisos de l’edifici. La veïna que viu al pis de sota de l'habitatge incendiat, Neus Dorador, explica com s'ha assabentat. "Estaven veient la tele i hem escoltat un gran soroll, quan he sortit per la finestra he vist un home que es cremava i demanva auxili" explica la veïna "aleshores ràpidament hem trucat a la policia".

Tot i que la resta d’habitatges no s’han vist afectats per les flames, es van haver de desallotjar una trentena de veïns, que van ser reubicats per l’Ajuntament. "Ha vingut la regidora i ens ha reunit al casal per explicar com és el procediment a seguir" explica Francisco Quiles, veí de l'immoble afectat. "Hem entrat a agafar algunes coses. Ara estem a l'espera que puguem tornar". 

Unes dotze persones han passat la nit al Centre d'Estada Temporal Els Alps. D'aquestes, unes sis continuaran en aquest espai cedit per l'Ajuntament ja que fins ara vivien al pis incendiat, que ha quedat força malmès. Els Serveis Socials municipals faran seguiment del cas. 

Durant el matí i la policia científica continuava analitzant l'espai per conèixer les causes de l'incendi. L'edifici no ha patit danys estructurals. Finalment, la tarda de divendres, els veïns han pogut tornar als seus domicilis i s'han restablert els subministraments. 

Es desconeixen les causes de l’incendi. Els Mossos d’Esquadra ho estan investigant. Aquesta és la tràgica notícia d’una Nit de Sant Joan, on fins a les vuit del matí, el 112 ha rebut 306 trucades des de L’Hospitalet