• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Sonia Esplugas: “La rebaixa de l’IBI que se’ns nega any rere any sí alleujaria moltes famílies”

  • Sonia Esplugas:

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 23. 06. 2022

Sonia Esplugas: "La rebaixa de l'IBI que se'ns nega any rere any sí alleujaria moltes famílies"

Entrevista a la portaveu del PP al Diari L'H

Sonia Esplugas fa balanç del mandat actual que considera “marca per la pandèmia, la crisi econòmica i social i el cas Consell Esportiu”. Creu que ha fet una oposició responsable i critica la pressió fiscal, la seguretat i l’incivisme a la ciutat. Encara no sap si repetirà com a alcaldable però afirma que té forces per respondre els problemes de la ciutadania. 

Per a la portaveu del Grup Municipal del PP a l’Ajuntament, Sonia Esplugas, es nota un “cansament evident” del PSC en el govern de la ciutat. “Hi ha els mateixos problemes sense resposta any rere any i el cas del Consell Esportiu els ha noquejat i els manté centrats a equilibrar les seves tensions internes”, diu en referència al govern socialista.

Esplugas qualifica com a “responsable” la seva actuació al Ple, on el PP només té la regidora. “Hem fet propostes per millorar la ciutat i la qualitat de vida, per rebaixar la pressió fiscal, per generar oportunitats per a les empreses i per millorar la seguretat”. Però també es queixa de que, tot i que moltes propostes han estat aprovades, “fa falta que l’equip de govern les dugui a terme” i posa com a exemple la proposta per fer ombres als parcs infantils que “es va aprovar el passat mandat i hem arribat de nou a l’estiu i seguim igual”.

En temes de seguretat, planteja “centrar els esforços a incrementar els efectius de Guardia Urbana, de Mossos i de Policia Nacional”. I afegeix que “també s’haurien de potenciar les patrulles de proximitat perquè donen seguretat a la ciutadania i els comerciants”. Sobre l’incivisme i la neteja, demana més contundència contra els infractors “Els canvis en la contracta de neteja no són la solució si no s’acompanya de l’acompliment estricte de l’ordenança de civisme. No pot ser que trencar o embrutar els espais públics surti gratis”.

Esplugas critica en general l’acció del govern municipal, de la qual diu que és “contradictòria”. “Diu que vol millorar els espais públics però deixa que es construeixi sense fre, vol una ciutat més verd però tala arbres de forma indiscriminada. Tampoc vol ningú sense suport social, però se’ns nega any rere any la rebaixa de l’IBI i això sí alleujaria les famílies”.

També demana un ampli consens entorn del PDU Biopol, on vol “menys volumetria, un projecte sostenible, la zona agrícola, obrir-nos al riu i no augmentar població”. I sobre com ha portat el PSC el cas Consell Esportiu, que està sota investigació judicial, afirma que “El PSC i Núria Marin han actuat amb deslleialtat amb la ciutadania. L’alcaldessa ha omès el deure d’informar sobre el que estava passant i hauria d’haver actuat amb determinació per cessar els regidors implicats”.