• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L'Hospitalet viu la revetlla de Sant Joan

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 23. 06. 2022

L'Hospitalet viu la revetlla de Sant Joan

Celebracions a diferents barris de la ciutat

La ciutat es prepara per viure la tradicional revetlla de Sant Joan el dijous al vespre amb sopars al carrer, fogueres, petards i la coca a diferents barris. La celebració coincideix amb la festa major al Centre, Sanfeliu i Granvia Sud.

Barri del Centre:

A partir de les 20h, hi haurà cercavila de la Flama del Canigó des del carrer de Sant Joan fins a la plaça de l'Ajuntament i, al voltant de les 20.30h, es distribuirà a altres barris de la ciutat. Organitza el Club Muntanyenc de L'Hospitalet i hi col·laboren la Colla de Diables i Tabalers de Folcat Diabòlic. També hi haurà lectura de poemes relacionats amb la Flama del Canigó, el foc i el solstici d'estiu a càrrec del Col·lectiu Verba del Centre Catòlic.

El Club Muntanyenc ha elaborat el ninot que presidirà la foguera de Sant Joan per celebrar el seu 70è aniversari. A partir de les 21h, començarà el recorregut de la Flama des e l'Ajuntament fins a la foguera. 

Sopar al Casino del Centre a les 21 h. i revetlla amenitzada pel duet Místic. Cal comprar els tiquets amb antelació a la secretaria de l’entitat.

Sopar de revetlla de Sant Joan als carrers: c. del Príncep de Bergara, c. de les Roselles, c. de la Reforma (entre c. d’Álvarez de Castro i de Frederic Prats), c. de Sant Antoni (entre c. de Saurí i c. de les Arts i els Oficis), c. de Montserrat, pl. del Repartidor, c. de la Riera de l’Escorxador, pl. de la Reforma / c. de Digoine, pl. de l’Ajuntament (davant el núm. 32).

Sopar de l’Esplai Xixell: davant dels locals del Parc de la Remunta Sopar de l’Associació de Veïns de la Remunta.

Els veïns del carrer del Xipreret surten al carrer a menjar la coca de Sant Joan a les 22.30h.

Gran revetlla de Sant Joan al carrer Montserrat: a les 22.30h amb les actuaciones de Edgar del Tupé  i Zotal (Clan del Mal). De 0 a 2h, música amb Dj.

Gran ball de revetlla: a mitjanit a la plaça de l'Ajuntament amb el grup Sicuta Versions.

Sanfeliu:

La revetlla se celebrarà a la plaça dels Cirerers, punt de trobada de la Festa Major del barri. Després de sopar, a les 23h, el veïnat podrà gaudir de l'Orquestra Gamma.

Granvia Sud:

A Granvia Sud també hi haurà sopar a la plaça dels Veïns, a les 22h, i ball amb el Dj Gus Lightyear.

Bellvitge:

La Comissió de Festes ha organitzat la revetlla de Sant Joan amb sopar a la freca al Parc Metropolità de Bellvitge. Hi haurà servei de bar i taules i cadires que es poden reservar al xiringuito. A partir de les 22.30h hi haurà música.

Santa Eulàlia:

La Comissió de Festes de Santa Eulàlia també vol celebrar la revetlla amb un sopar popular a la plaça Francesc Macià. Cal reservar taula.