• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L'Hospitalet s'adhereix a la Xarxa Pública de Serveis d'Atenció Integral LGBTI+

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 23. 06. 2022

L'Hospitalet s'adhereix a la Xarxa Pública de Serveis d'Atenció Integral LGBTI+

Signatura de conveni entre la Conselleria d'Igualtat i Feminismes i l'Ajuntament

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, i l'alcaldessa de L'Hospitalet, Núria Marín, han signat un conveni perquè l'Oficina Municipal LGBTI+ de la ciutat s'integri a la Xarxa Pública de Serveis d’Atenció Integral.

La Xarxa SAI és un servei de proximitat que assessora i atén persones que pateixin o estiguin en risc de patir discriminació o violència per orientació sexual o identitat o expressió de gènere amb l'objectiu de prevenir les violències LGBTI.

"Amb aquest conveni s'augmenten les possibilitats d'atenció a la ciutadania amb diferents recursos que proporciona el fet d'estar a la xarxa", ha explicat la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre. Entre aquests recursos, per exemple, hi ha l'opció d'accedir a una atenció psicològica especialitzada, la possibilitat de tramitar directament el canvi de nom a la targeta sanitària de les persones trans o tenir integrat tot el procediment per fer denúncies.

Així doncs, amb l'adhesió a la Xarxa SAI s'augmenten els recursos que ja s'oferien des de l'Oficina Municipal LGBTI+ que s'ubica al carrer de l'Emigrant, 27. "És un salt endavant molt important en aquestes polítiques que estaven treballant des de fa temps com el Pla Local LGBTI i l'Oficina Municipal LGBTI", ha afirmat l'alcaldessa, Núria Marín.

La consellera Verge també ha afirmat que amb aquest nou conveni "es multiplicaria per 17 el finançament que estava rebent L'Hospitalet per a les polítiques LGBTI".

Amb l'adhesió de la ciutat, la Xarxa SAI ja compta amb 111 punts arreu de Catalunya.