• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L'EMMCA celebra la fi d'un curs marcat per la tornada als escenaris

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 22. 06. 2022

L'EMMCA celebra la fi d'un curs marcat per la tornada als escenaris

Amb diversos espectacles de les seves orquestres i formacions

L'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts està celebrant el final del curs amb actuacions al llarg de la setmana. Entre els espectacles oferts, el Teatre Joventut ha acollit el concert dels alumnes dels conjunts vocals, de corda i vent i de l'orquestra simfònica.

A través de les actuacions de final de curs, les diferents formacions de música, dansa i teatre de l’EMMCA ofereixen celebren la fi d’un any molt positiu per l’escola, en què els alumnes han pogut tornar als escenaris.

En aquest sentit, Raül Brenchat, coordinador general de l'EMMCA, explica que "és la cloenda d'aquest any i hem estat tota la setmana fent activitats als centres culturals i a la seu central de l'escola posant sobre l'escenari la feina de tot l'any. Un curs en el qual hem tornat a desengranar tota la maquinària de l'EMMCA per tornar a estar per tota la ciutat en les activitats, concerts i mostres. Tot l'alumnat ha tingut l'oportunitat de sortir de nou als carrers i auditoris".
 
L’EMMCA compta amb una cinquantena de professors i uns 2.500 alumnes entre la pròpia escola i els centres educatius adherits al projecte Fem Tàndem L'H.