• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L'alcaldessa Marín assegura que la ciutat farà tot el possible perquè el CBL'H jugui la LE

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 23. 06. 2022

L'alcaldessa Marín assegura que la ciutat farà tot el possible perquè el CBL'H jugui la LEB plata

Argumenta que els mèrits assolits a la pista no es poden esguerrar per manca de recursos

Després que el president de Club Bàsquet L’Hospitalet, Joan Ramón Patón, llancés aquest dilluns, al programa LH en Joc, un crit d’alerta sobre la possibilitat d’haver de renunciar a la Lliga LEB Plata per manca patrocinis, l’alcaldessa, Núria Marín, ha volgut tranquil•litzar els ànims.

En el ple d’aquest mes de juny, i a preguntes d’ERC i L'Hospitalet en Comú Podem, l’alcaldessa Marín ha dit que "la ciutat farà els possibles perquè allò que es va guanyar a la pista no s’acabi perdent per manca de recursos.. Esperem que les arques municipals es gravin el menys possible i que hi hagi empreses privades que puguin ajudar".

En la mateixa línia, el primer tinent d’alcaldia, Francesc Belver, ha recordat que "l’Ajuntament va destinar la temporada passada 120.000 euros al Club Bàsquet L’Hospitalet i ha reclamat que la Generalitat hi aporti el seu gra de sorra". Belver s’ha fet la pregunta retòrica de “què està disposada a aportar la secretaria general de l’Esport” perquè hi pugi un altre equip català a la lliga LEB plata.

La hipotètica aportació de la Generalitat hauria se ser en forma de subvenció i no es podria concretar de forma immediata. Mentrestant, el compte enrere continua. I el Club Bàsquet L’Hospitalet té com a data límit el 30 de juny per presentar la documentació, garanties de pressupost incloses. En cas contrari haurà de renunciar.

El club apel•la a la força institucional de l’Ajuntament per mirar d’aconseguir un patrocinador. La reunió de la junta directiva prevista per aquest dijous s’ha ajornat 48 hores i es farà dissabte.