• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Fi de curs familiar amb degustació de menjars tradicionals a l’Escola Charlie Rivel

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 22. 06. 2022

Fi de curs familiar amb degustació de menjars tradicionals a l'Escola Charlie Rivel

Un centre que es caracteritza per la seva diversitat de cultures

Després de dos anys sense poder fer la festa de final curs de manera presencial per la pandèmia, l’Escola Charlie Rivel, de Collblanc, ha pogut celebrar amb els alumnes i les seves famílies el final de les classes. Mares i pares van portar diferents menjars típics del seus països d’origen per degustar amb l’alumnat i el professorat de l’escola.

S’acaba el curs i a l’Escola Charlie Rivel han decidit celebrar-lo amb una festa amb les famílies, que han posat el seu granet de sorra portant cadascuna menjars típics del seu país. Aquesta és una escola que es caracteritza per la diversitat de cultures. Més de 24 nacionalitats conviuen en aquest centre del barri de Collblanc.

Ana Boada, directora de l’Escola Charlie Rivel, ha explicat que “feia dos anys que no podíem celebrar la festa per la pandèmia i teníem moltíssimes ganes. Està convidada tota l’escola en general, tenim molta diversitat de cultures, i cada família ha volgut fer-nos un tastet d’alguns dels seus menjars tradicionals”.

Marroc, l’India, Perú, República Dominicana, Colòmbia, són alguns dels països que han estat representats amb els seus menjars típics fets per les famílies de l’escola. Per a tots ells, l’escola és com una família diversa que acull als seus fills i festes com aquesta els ajuden a conèixer altres cultures i les seves tradicions.

L’Escola Charlie Rivel amb més de 211 alumnes,  fa quatre anys que treballa per projectes on els nens i nenes tenen un paper destacat i ajuden als companys nouvinguts a integrar-se a la dinàmica del centre.