• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

ERC celebra que la ciutat se sumi a la xarxa de Servei d’Atenció Integral

  • ERC celebra que la ciutat se sumi a la xarxa de Servei d'Atenció Integral i que s'impulsin les polítiques LGTBI+

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 23. 06. 2022

ERC celebra que la ciutat se sumi a la xarxa de Servei d'Atenció Integral i que s'impulsin les polítiques LGTBI+

Els republicans es reuneixen amb la consellera d'Igualtat i Feminismes Tània Verge

L’Ajuntament i el Departament d’Igualtat i Feminismes han signat un conveni per crear un nou punt a l’Hospitalet de la xarxa de Serveis d’Atenció Integral (SAI). Des d'ERC de L'H han aprofitat la visita per organitzar una trobada prèvia amb la consellera d'Igualtat i Feminismes Tània Verge 

Aquest servei tindrà més recursos i instruments davant casos d’LGTBI-fòbia, assessorament a les persones trans, o el treball conjunt i la coordinació amb les entitats de la ciutat. Amb la incorporació de l'Hospitalet, la xarxa SAI compta ja amb 111 punts a tot el territori català.

Esquerra Republicana ha organitzat una trobada prèvia de la consellera Tània Verge i el seu equip amb l'associació L'Horgull, l'entitat de referència a la ciutat. La consellera ha pogut conèixer l’acció que realitzen, les seves inquietuds i necessitats, així com informar de la creació del nou SAI de l’Hospitalet i també compartir la feina que s’impulsa des del departament.

El regidor republicà Coque Garcia ha assenyalat que “durant mesos ens han dit que el SAI ja existia, però amb aquesta signatura s’evidencia que no era cert”, i ha afegit que “en tot cas, ens felicitem que el govern rectifiqui, i tant de bo això impliqui també un canvi en com s’han desenvolupat les polítiques LGTBI+ a l’Hospitalet fins ara”.