• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El transport públic amplia horaris i efectius per a la revetlla de Sant Joan

  • El transport públic amplia horaris i efectius per a la revetlla de Sant Joan

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 23. 06. 2022

El transport públic amplia horaris i efectius per a la revetlla de Sant Joan

Al servei de Rodalies, de Metro i Tram

La nit de la revetlla de Sant Joan hi haurà servei especial de transport públic per facilitar la mobilitat de les persones en una nit tradicional de celebració. Els serveis de Rodalies de Catalunya de Renfe incrementen la seva oferta de transport amb 10.500 places addicionals i el metro funcionarà 45 hores sense interrupció.

Pel que fa a rodalies, la nit del dijous i la matinada de divendres es reforça la capacitat habitual dels trens que enllacen Barcelona amb les poblacions costaneres del Garraf i de la Costa Barcelona - Maresme i la Costa Brava i s'ha previst la circulació de cinc trens especials.

Renfe ha programat un reforç de personal en trens i estacions per atendre l'afluència de persones usuàries que es desplaçaran en transport públic, especialment a zones de platja i al centre de la ciutat, per celebrar la revetlla. També es reforçarà la neteja, el manteniment i la seguretat a les estacions més freqüentades.

Es pot trobar més informació sobre l'oferta relacionada amb la revetlla de Sant Joan al telèfon 900 41 00 41, app's de Rodalies i Renfe Cercanías, webs de Rodalies i Renfe i a les estacions.

A la revetlla, el metro funcionarà 45 hores sense interrupció

El metro circularà des de les 5h de la matinada de dijous, 23 de juny, fins a les 2h de la matinada del dia 25. Hi haurà un desplegament especial de personal en trens i estacions i es reforçarà la neteja, el manteniment i la seguretat.

Circularan fins a un 35% més de combois en algunes franges horàries per atendre l'afluència d'usuaris que es preveu que es desplacin en metro a la zona de platges i al centre de la ciutat per celebrar la revetlla, amb especial atenció a les estacions més freqüentades, com ara les del front marítim de la línia 4 (Ciutadella / Vila Olímpica, Barceloneta i El Maresme / Fòrum), els enllaços més cèntrics amb aquesta línia, (Urquinaona, Verdaguer i Passeig de Gràcia), així com les estacions de Catalunya i d'Espanya.

El TRAM també donarà servei ininterromput durant la revetlla de Sant Joan. En canvi, els trens de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) deixaran de funcionar a les 2h de la matinada, igual que qualsevol altre feiner vigília de festiu. El servei es recuperarà a les cinc de la matinada de l’endemà.