• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Torna el cicle Gestviu amb el clown Carlo Mô i “YouGur”

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 20. 01. 2022

Torna el cicle Gestviu amb el clown Carlo Mô i "YouGur"

Divendres, 21 de gener, a les 20 hores

El Centre Cultural La Bòbila acull una nova temporada del Gestviu, un cicle de teatre inclusiu per a persones sordes, però també per al públic en general. El clown Carlo Mô és el protagonista aquest divendres, 21 de gener, amb el muntatge “YouGur”.

“YouGur” és un muntatge de teatre gestual que planteja una reflexió sobre l'instint més primari: la supervivencia. El projecte Gestviu neix de la necessitat que les persones sordes tinguin accés a una cultura realitzada en un llenguatge que els permeti comprendre l'espectacle i que doni la mateixa accessibilitat a sords i oients. D’aquesta manera, les obres han estat modificades perquè siguin totalment comprensibles.

Després de Carlo Mô, els protagonistes del Gestviu seran la companyia Puntmoc amb “Dogma” que actuaran al CC. La Bòbila l’11 de febrer, i H6Clown amb “Brossa”, el 4 de març. Les entrades es poden comprar en línia aquí i al Centre Cultural la Bòbila el mateix dia de la representació.

Recupera l'entrevista que el programa Taquilla Inversa ha fet al clown Carlo Mô fent clic aquí