• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Liliana Reyes:“exigim concreció en el pressupost de la Generalitat pel Pla d’urgència a les escoles”

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 19. 01. 2022

Liliana Reyes: "Exigim concreció en el pressupost de la Generalitat pel Pla d'urgència a les escoles"

La coordinadora CCOO de L'Hospitalet, a l'Entrevista

Des del sindicat CCOO, de la mà de la seva coordinadora local s’ha referit a diferent qüestions durant l’entrevista de l’Informatiu com ara la manca de concreció en la partida pressupostària pel pla d’Urgència a les escoles, la situació del mercat laboral o la valoració de la Llei de Reforma Laboral.

El sindicat CCOO i les entitats de pares i mares de la ciutat i el Casalet han exigit la concreció de la partida del pressupost de la Generalitat per aquest any per iniciar els tràmits previs a la reforma integral de les escoles que formen part del Pla d'urgència. Liliana Reyes assegura que “ens trobaran al davant, no llençarem la tovallola perquè es prenguin seriosament les mancances a les escoles de la ciutat i es facin efectives aquestes reformes”.

Pel que fa a les dades de l’atur, L’Hospitalet ha tancat l’any 2021 amb prop de 13.000 persones sense feina. Durant el mes de desembre l’atur va baixar en 189 persones. Unes dades que Liliana Reyes ha valorat com “positives tot i que cal veure que la qualitat de la ocupació que s’està creant no és bona sobretot pels col•lectius de dones, joves i majors de 45 anys”.

D’altra banda, a la ciutat fa mesos que es va posar en marxa el Pacte Local per a l’Ocupació que incideix en aquells sectors econòmics de la ciutat que necessiten un major esforç per generar ocupació. Un pacte del qual CCOO també hi forma part i que segons afirma Reyes ha permès “la creació de projectes com el d’Inserdona que té programes per orientar i acompanyar laboralment a dones en situació vulnerable. És un programa amb alts índexs d’inserció”. La coordinadora local del sindicat també apunta que hi ha d’altres com “el projecte de contractes de persones migrades sense papers per tal que puguin regularitzar la seva situació”.

Finalment i pel que fa la valoració del Decret Llei de la Reforma laboral, Reyes ha posat en valor “la recuperació de drets perduts, la disminució de la temporalitat i les millores de les condicions de la classe treballadora com a fruit d’un gran consens”.