• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Les absències per Covid del personal de les biblioteques de L’H obliga a reorganitzar els horaris

  • Les absències per Covid del personal de les biblioteques de L'H obliguen a reorganitzar els horaris

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 21. 01. 2022

Les absències per Covid del personal de les biblioteques de L'H obliguen a reorganitzar els horaris

Només afecta a l'horari de matí

Les biblioteques de L’Hospitalet han reorganitzat el seu horari d’atenció al públic per garantir el servei que presten a tots els barris de la ciutat. Les absències del personal de biblioteques per Covid obliguen a prendre aquesta mesura a partir de dilluns, 24 de gener i fins a finals de febrer.

Es manté l’horari de tarda, a totes les biblioteques i al matí, dues biblioteques cada dia, de dilluns a divendres. Aquesta reorganització de l’horari queda així:

Els dilluns: la Florida i plaça d’Europa
Els dimarts: Josep Janés i Tecla Sala
Els dimecres: la Bòbila i Tecla Sala
Els dijous: Can Sumarro i Tecla Sala
Els divendres: Bellvitge i Tecla Sala

Els dissabtes les biblioteques mantindran els seus horaris habituals.

No obstant això, independentment d’aquest calendari, les biblioteques atendran als matins els grups escolars ja citats per visitar aquests espais.

Els horaris tornaran a ser els habituals quan la situació ho permeti.