• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Elite Top Team continua fabricant campions

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 19. 01. 2022

L'Elite Top Team continua fabricant campions

En Jiu Jitsu i Arts Marcial Mixtes (MMA)

El 2021 va acabar de manera brillant per l’Elite Top Team. Un bon grapat de lluitadors del club de Santa Eulàlia van aconseguir títols importants en Jiu Jitsu i en Arts Marcials Mixtes, disciplina que també es coneix amb el nom de MMA. A més, el lluitador Leandro Dos Santos començarà el nou any com a lluitador professional.

L’Elite Tot Team que dirigeix el Mestre André Guimaraes sembla te no té sostre. Al 2021 van aconseguir un bon grapat de títols, com ara diverses medalles al Campionat d’Espanya de Jiu Jitsu brasiler, al prestigiós torneig d’arts marcials ADCC, al Campionat de Catalunya de MMA i al circuit de la Barcelona Fight League.

Uns èxits molt celebrats al gimnàs del barri de Santa Eulàlia però que al mateix no han fet res més que obrir la gana als seus lluitadors i lluitadores que afronten el nou 2022 amb més ambició que mai. Un bon exemple, és el lluitador Leandro Dos Santos és ara mateix un valor en alça. Convertit en professional al 2021 ara busca fer-se un nom dins del circuit del MMA.

Els reptes més immediats per l’Elite Top Team és continuar obtenint bons resultats a la Barcelona Fight League.