• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Fira Granvia LH acull una nova edició del saló de al piscina i el benestar

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 30. 11. 2021

Fira Granvia L'H acull una nova edició del saló de la piscina i el benestar

Una empresa de la ciutat confirma el bon estat del sector, que està creixent un 25%

Els pavellons de la Fira a la plaça Europa acullen una nova edició del Saló de la Piscina i el Wellness, durant el qual s’ha presentat un baròmetre del sector que indica una facturació de 1.400 milions d’euros i 70.000 llocs de feina i 2.500 empreses del sector

Abrisud, una empresa de L’Hospitalet, amb seu al districte econòmic, a l’eix de la Gran Via, que fabrica cobertes per a piscines i terrasses, comparteix el clima d’optimisme d’un sector, el de els piscines i el benestar, que aquest any instal•larà 30.000 piscines residencials i creixerà un 25%.

Fabrice Villa, director executiu d’Abrisud, ha explicat que “en el nostre cas, que venem a tot el territori espanyol i a l’estranger, estem registrant un 25% més de vendes, que és un augment molt significatiu, fins i tot comparat amb 2019, l’última any podríem dir normal”.

De la seva banda, Pedro Arreóbla, president d’ASOPAF, l’Associació Espanyola de Professionals del Sector Piscines, ha assenyalat que “parlem de 30.000 piscines aquest any quan l’any 2008 estàvem al voltant de 15.000, així que,fins i tot després de la pandèmia, seguirem en nivells de creixement molt correctes”.

Després del pic de fabricació que ha suposat la pandèmia, es preveu creixement s’estabilitzi en un 5% anual. El 40% de la facturació continuen sent pròpiament les piscines, però cada vegada hi ha més demanda de tractaments sanitaris, robots de neteja, sistemes per escalfar l’aigua i cobertes.

Abrisud, empresa especialitzada en cobertes de piscina, també presenta una coberta retràctil per a terrasses. El confinament ha propiciat que donem més valor al concepte de la llar, “i potser hem trobar a faltar equipaments per millorar en confort, com podria ser una piscina o un espai protegit on poder passar estones amb el nucli familiar i les amistats”, ha comentat Fabrice Villa.

Espanya és una potència de les piscines wellness i spa, amb el 20% de la fabricació mundial. A hores d’ara, no hi ha estoc i tot allò que es fabrica s’instal•la en poc temps. En aquest saló, a banda de piscines també s’hi poden trobar serveis complementaris, des de terres a bombes d’aigua.

El Saló de la Piscina el Wellness es farà fins el 2 de desembre al pavellons de la Fira a la Granvia. En l’edició d’enguany i prenen part 350 marques d’una vintena de països, la majoria, europeus.