• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La vida d’un circ itinerant, protagonista de l’exposició “Lucky People”

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 18. 01. 2022

La vida d'un circ itinerant, protagonista de l'exposició "Lucky People"

Fins al 28 de gener al CC. La Bòbila

El Centre Cultural La Bòbila acull fins al 28 de gener "Lucky People", una exposició fotogràfica de la pallassa Maria Solà que retrata el dia a dia d’un circ itinerant.

Maria Solà és també la cofundadora de la companya de circ Brunette Bros, fet que li ha servit per retratar les entranyes d'un show itinerant trencant, així, la quarta paret del món de l'espectacle. Les imatges documenten els últims cinc anys d'un grup que va desaparèixer al 2020 a causa de la pandèmia.