• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Es reformarà la plaça Espanyola per millorar-ne els usos ciutadans

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 19. 01. 2022

Es reformarà la plaça Espanyola per millorar-ne els usos ciutadans

Es reordenaran els espais i s'ampliarà la zona de jocs infantils

El projecte de la plaça Espanyola ja ha sortit a licitació i les obres començaran tan aviat com s'adjudiqui. La reforma incorpora les propostes veïnals i d'entitats recollides en un procés de participació ciutadana. 

La plaça Espanyola, amb poc més de 2000 m², és el punt neuràlgic del barri de la Torrassa. Tot i ser un espai reduït s'hi concentra molta gent de diferents generacions i durant tot el dia. Amb l'objectiu de facilitar-ne la convivència i millorar-ne la mobilitat dels vianants s'han previst una sèrie de canvis.

El projecte de remodelació, que ja ha sortit a licitació, inclou la reordenació de l'espai central per tal de poder ampliar els dos fluxos de pas de vianants als laterals. Això implica desplaçar uns metres les terrasses dels bars i alguns elements de mobiliari urbà.

També s'ampliarà la zona de jocs infantils més propera al carrer Montseny; la superfície gairebé es duplicarà. Es renovarà el paviment de cautxú, es crearà un jardí vertical i s'instal·laran nous elements d'esbarjo inclusius.

Per últim, la font de la plaça Espanyola, un element protegit que data de 1905, també es repararà.

El projecte de remodelació per a l'adequació dels usos ciutadans té un pressupost de licitació de 783.000 euros i el termini d'execució previst és de vuit mesos.