• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El Consell Educatiu de L’Hospitalet es renova

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 18. 01. 2022

El Consell Educatiu de L'Hospitalet es renova

Al mes de febrer iniciarà les modificacions en la seva composició

El Consell Educatiu de L’Hospitalet, l’organisme consultiu i participatiu de l’ensenyament no universitari en l’àmbit municipal, iniciarà al febrer la renovació dels seus representants. Per aquest motiu, s’han celebrat un seguit de reunions informatives per explicar a les famílies com hi poden participar. Ahir va ser l’última, a Santa Eulàlia.

El Centre Cultural Santa Eulàlia va acollir la darrera reunió informativa per a aquelles famílies que vulguin formar part del Consell Educatiu de L’H, a punt de renovar-se. L’òrgan consultiu i de participació de l’àmbit educatiu de la ciutat, ha explicat el seu funcionament a famílies que estiguin interessades a participar de manera activa amb la resta de participants com centres educatius, equips docents i institucions per tal de consolidar i impulsar l’educació a L’Hospitalet.

Maria José Pérez, tècnica d’educació de l’Ajuntament de L’H, assegura que “la visió de les famílies és clau i fonamental per a nosaltres, perquè necessitem la seva mirada, saber com veuen la seva realitat en el seu centre educatiu i amb els seus fills”. Afegeix també que la seva implicació eleva la seva veu i ajuda a fer que es puguin tenir en compte totes les mirades i opinions possibles.

És per això que, a més que les famílies puguin participar activament d’una manera més directa en la política educativa de la ciutat, l’objectiu del Consell Educatiu de L’Hospitalet és també generar opinió en aquest àmbit. Un dels pares assistents a la reunió, Patricio Soberón, que té un fill escolaritzat al Centre d’Estudis Jaume Balmes, considera que “el Consell Educatiu és una eina molt important a la ciutat per canalitzar les inquietuds dels pares dins dels centres escolars. Tot el que sigui treballar junts per aconseguir una millor línia educativa, és millor per les famílies i per a la ciutat”.

L’òrgan consultiu i participatiu de l’ensenyament a L’H funciona mitjançant sessions plenàries, i se’n fan tres cada curs. Per altra banda, també compta amb grups de treball de temàtiques específiques per incidir en aspectes més concrets.

Des de l’administració insisteixen en el fet que les mirades de tots els sectors són rellevants i necessàries, i que la manera de fer-les arribar és només una: la participació.