• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El BC Tecla Sala lluita per pujar a Copa Catalunya

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 18. 01. 2022

El BC Tecla Sala lluita per pujar a Copa Catalunya

Amb un equip format per jugadors de la casa

El Bàsquet Tecla Sala viu un moment dolç. L’equip masculí és una de les grans sensacions de la Primera Catalana. Pot presumir d’anar líder del seu grup amb un 90 per cent de jugadors formats al club del barri del Centre. Al mateix temps, es treballa per potenciar una secció femenina cada any té més equips i jugadores. 

Amb un balanç de 10 triomfs i dues derrotes, i amb el millor atac del grup 4 de la Primera Catalana, el Tecla Sala lidera la classificació. A curt termini l’objectiu passa per quedar entre els quatre primers i disputar la segona fase d’ascens. I un cop arribats aquí lluitar pel primer ascens de la història a Copa Catalunya. L’entrenador Aleix Simó explica que ha canviat respecte a la temporada passada: treball físic fora de pista i nous conceptes.

De cara a la segona volta de la lliga, el que més preocupa és el relaxament i el calendari que queda per disputar.

D’altra banda, el Tecla Sala continua treballant de valent per fer créixer la secció femenina, en nombre d’equips, de resultats i de qualitat formativa. La intenció del club es poder organitzar aquest 2022 el Memorial Pau Balaguer i el Torneig femení si les condicions sanitàries ho permeten.