• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Campanya informativa sobre les zones verdes als barris de Santa Eulàlia i Collblanc la Torrassa

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 18. 01. 2022

Campanya informativa sobre les zones verdes d'aparcament als barris de Santa Eulàlia i Collblanc la Torrassa

Des dels Consells de Districte s'informarà s'obre la implantació d'aquesta mesura

Durant el primer trimestre de l’any està previst que des dels consells de districte s’informi als veïns i veïnes dels barris de Santa Eulàlia i Collblanc-la Torrassa sobre la implantació de les noves àrees integrals de regulació de l’estacionament en superfícies, AIRE, en aquestes zones. A més de la regulació de l’estacionament, també està previst que en aquests barris les zones de càrrega i descàrrega passin a controlar-se a través d’una aplicació gratuïta.

Segons es contempla a les tres zones les places d’aparcament a la via pública, es distribuiran en tres tipus en funció de l'ús: per a residents (zona verda), de rotació (zona blava) i de càrrega i descàrrega (zona groga). Les noves zones verdes seran gratuïtes per als residents i amb condicions especials per a familiars, comerciants i entitats. La implantació de les noves zones AIRE s’emmarca dins del Pla de mobilitat urbana sostenible de L’Hospitalet que persegueix guanyar espai al vehicle privat i millorar la qualitat de l’aire.

Des de l’Ajuntament volen informar als veïns i entitats dels barris de Santa Eulàlia, Collblanc i la Torrassa, a través dels consells de districte, sobre el funcionament de les noves zones d’aparcament a la via pública i que aquests puguin aportar idees i suggeriments en la millora d’aquesta iniciativa.

Pepe Castro, tinent d’alcalde de Convivència i Civisme, ha assenyalat que "això permetrà que els ciutadans d’aquests barris puguin obtenir informació de primera mà sobre les zones verdes i també puguin fer les seves aportacions per tractar de buscar sol.lucions per poder deixar el seu cotxe aparcat de manera gratuïta a la zona on viuen”. 

A més de la regulació de l’estacionament, també està previst que en aquests barris les zones de càrrega i descàrrega passin a controlar-se a través d’una aplicació gratuïta. Fins ara, a L’Hospitalet només funcionen zones AIRE a Granvia Sud i a Can Serra.