• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Avís preventiu de contaminació de l'aire

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 18. 01. 2022

Avís preventiu de contaminació de l'aire

Per partícules PM10 als municipis de la conurbació de Barcelona

L'Ajuntament ha posat en marxa les mesures i recomanacions establertes per l'avís preventiu de contaminació de l'aire per partícules PM10.  

L'avís ha estat activat aquest dimarts per la Generalitat als 40 municipis de la conurbació de Barcelona que formen part de la zona de protecció especial de l'ambient atmosfèric.

L'avís preventiu és la fase prèvia a la possibilitat d'episodi ambiental, sense que s'hagi de produir necessàriament. L'objectiu d'aquesta actuació és reduir les emissions de contaminants per evitar un episodi ambiental. L'avís preventiu comporta:
• Indicar en els panells lluminosos dels principals eixos viaris que el nivell de contaminació és elevat.
• Informar la ciutadania perquè prioritzi l'ús del transport públic envers el vehicle privat.
• Notificar a les activitats industrials i obres públiques i de generació elèctrica que activin els protocols de treball previstos en aquests casos.
• Recomanar que s'aturin o es redueixin les activitats o les obres amb materials pulverulents.

A més, en les tasques de neteja i de manteniment de carrers, s'atura l'ús dels bufadors i es reguen els espais de sauló per tal que no s'aixequi la pols.

La mesura es pren perquè la mitjana diària dels nivells de partícules de diàmetre inferior a 10 micres (PM10) durant el dilluns va ser superior als 50 μg/m³ en dues estacions de mesurament de la zona de protecció especial. A més, la previsió a 24 hores indica que els nivells es mantindran elevats i es podria superar el valor diari de 50 μg/m³ durant aquest dimarts.