• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Aeball promou la inserció laboral de 37 persones majors de 30 anys

  • Aeball promou la inserció laboral de 37 persones majors de 30 anys

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 18. 01. 2022

Aeball promou la inserció laboral de 37 persones majors de 30 anys

A L'Hospitalet i al Baix Llobregat amb ajuts a la contractació

L’AEBALL està gestionant per sisè any consecutiu el programa 30 Plus que vol afavorir la inserció laboral de persones majors de 30 aturades mitjançant l’experiència laboral acompanyada de formació i tutorització. El període per a la contractació i selecció de participants i empreses està obert.

Del total de persones inserides en el sí del Programa 30 Plus, un 62% són persones majors de 45 anys i un 31% en són majors de 30. Pertanyen al col•lectiu de persones en situació d’atur de llarga durada amb una desocupació d’un mínim de 12 mesos consecutius o no, durant els darrers 18 mesos.

El programa té com a objectiu formalitzar un contracte laboral mitjançant qualsevol modalitat contractual d’acord amb la nova normativa laboral vigent. La retribució ha de ser la corresponent al conveni i a la categoria professional i mai inferior al Salari Mínim interprofessional.

La persona contractada ha de participar en una formació d’entre 20 i 100 hores que organitzarà l’AEBALL i no tindrà cap cost per a l’empresa. Aquesta ha de garantir la participació del treballador en la formació en cas que es cursi simultàniament amb el contracte, reduint la jornada de treball mentre que duri la formació.

Les empreses contractants interessades a participar en aquest programa poden gaudir d’una subvenció a la contractació de fins a 9.000 euros. AEBALL col•laborarà amb l’empresa per a la detecció del lloc de treball i la definició del perfil professional. També es dissenyarà el programa de formació que ha de rebre el candidat per garantir que s’ajusti al màxim al seu lloc de treball i es farà una tutorització durant tot el contracte.

El període per a la contractació i selecció de participants i empreses està obert. L’entitat busca nous candidats interessats en participar i trobar noves oportunitats laborals al territori, així com empreses que tinguin la necessitat de contractar perfils concrets. Les empreses i candidats poden adreçar-se a rrhh@aeball.net.