• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Més de 400 persones participen als tallers de memòria per a gent gran

  • Més de 400 persones participen als tallers de memòria per a gent gran

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 28. 06. 2022

Més de 400 persones participen als tallers de memòria per a gent gran

Es fan de manera virtual i presencial

Durant el segon trimestre de l’any, 409 persones han participat en els tallers de memòria que es realitzen de manera presencial i telemàtica als casals municipals de la gent gran i que organitzen l’Ajuntament i la Fundació Santa Eulàlia.

 Als tallers presencials, que es fan en grups de 15 persones i un grup per cada casal municipal, hi participen persones que no disposen de mitjans tecnològics per fer les sessions en línia. Per al proper trimestre, és previst ampliar els grups presencials a dos grups de 15 persones per cada casal.

A les persones inscrites als tallers virtuals se’ls ha facilitat material escrit i audiovisual, i també se’ls ha fet un seguiment telefònic adequat per tal que, des del seu domicili, poguessin exercitar les seves capacitats memorístiques supervisades a distància.

Properament es faran públiques les dates d’inscripció per als tallers de memòria que es duran a terme el darrer trimestre de l’any.

Les sessions d’estimulació constitueixen un espai dissenyat d’exercicis de reforç de la memòria i d’entrenament nemotècnic, així com d’ajudes externes i solucions per a situacions quotidianes de lapsus i descuits.