• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La banda hospitalenca Perfecto Desorden aterra al Summer Experience

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 29. 06. 2022

La banda hospitalenca Perfecto Desorden aterra al Summer Experience

Són també finalistes al concurs L'Hospitalet té Talent

Són finalistes al concurs L'H té Talent i aquest dijous actuen als Jardins de Can Sumarro en el marc del Summer Experience. És la banda hospitalenca Perfecto Desorden que va aprofitar l'època de confinament i pandèmia per treure el seu primer disc.

Perfecto Desorden són cinc joves de L'Hospitalet que arriben preparats per trencar amb allò establert. Assagen als locals de Fabregada 38 i tenen un EP fruit de tres anys de feina. Han passat pel programa Taquilla Inversa per explicar els seus orígens i han interpretat un tema en acústic. 

Els Perfecto Desordren actuen aquest dijous a les 19.30 hores als Jardins de Can Sumarro i també el 16 de juliol a la final del L'Hospitalet Té Talent, el concurs de talents que l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet (AELH) porta oferint des de fa deu anys a tot el jovent de L’Hospitalet.