• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L'AJ Pla de Llobregat tanca una temporada de nota

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 29. 06. 2022

L'AJ Pla de Llobregat tanca una temporada de nota

L'ascens del primer equip masculí, gran èxit de l'any

Temporada més que notable del Pla de Llobregat. L'entitat del Gornal ha consolidat el seu creixement i ha tingut, a més, un gran èxit esportiu, l'ascens del primer equip masculí a 1a Catalana.

Un ascens que es va produir com a campió i jugant un futbol sala de nivell. "Hi ha qualitat, gent jove que juguen junts des de fa anys. S'incorporaran a més quatre juvenils i crec que podrem estar a la part de dalt", assegura Francisco Javier Ibarra, president de l'entitat.

Però el Pla de Llobregat no acaba amb el primer equip masculí. El femení ha tingut una temporada complicada, amb canvi d'entrenador inclòs, però al final va aconseguir la salvació. Per la seva banda, el juvenil masculí va estar, durant moltes setmanes, en posicions d'ascens a Divisió d'Honor Nacional, el que hagués estat un èxit brutal per a l'entitat. Malgrat les bones prestacions de l'equip, el fet de tenir una plantilla curta va fer que es baixés pistonada a les darreres jornades. De totes maneres, el conjunt va acabar en una meritòria cinquena posició.

Més enllà d'aquests tres equips, els més enfocats a la competició, la feina del Pla de Llobregat des del punt de vista formatiu és innegable. L'entitat del Gornal porta anys de creixement quant a xifres d'esportistes, fins i tot durant l'època Covid. Aquesta pujada de llicències ha fet que aquesta temporada s'hagi tancat amb "equips A i B a cada categoria, amb un grup de petits a partir de tres anys i una base de famílies i jugadors contents, que és molt important", afirma Monika Tena, directiva del club.

Amb la temporada ja finalitzada, ara el Pla de Llobregat busca consolidar les coses positives fetes durant aquest últim any. Per començar, el club espera ser encara més competitiu entre els equips de la base.