• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Hospitalet obté la certificació Biosphere de destinació turística compromesa amb la sostenibilitat

  • L'H obté el segell Biosphere com a destinació turística compromesa amb la sostenibilitat
  • L'H obté el segell Biosphere com a destinació turística compromesa amb la sostenibilitat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 29. 06. 2022

L'H obté el segell Biosphere com a destinació turística compromesa amb la sostenibilitat

La distinció ha de contribuir a captar una demanda turística responsable

L’Hospitalet ha rebut una de les certificacions de destinació Biosphere, que atorga l’Institut de Turisme Responsable. Una entitat que reconeix el compromís de municipis i zones turístiques amb la sostenibilitat i amb la voluntat de millorar constant en aquest àmbit. El regidor de Promoció Econòmica i Turisme, José Antonio Alcaide, ha recollit l’acreditació en un acte a la ciutat de Barcelona.

Aquest segell distingeix les destinacions i les empreses turístiques sostenibles, segons criteris alineats amb els disset Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides. La finalitat és estendre la cultura de la sostenibilitat turística als residents, als turistes, a les empreses i als serveis turístics.

La distinció Biospshere reconeix L’Hospitalet com una ciutat que "contribueix a la construcció d’una destinació més sostenible i segura i que treballa per consolidar un model que perduri en el temps".

L’Ajuntament, en una comunicat, informa que vol animar a empreses locals a obtenir aquest segell per promoure un treball conjunt entre el sector privat i públic en benefici de la ciutat.

El lliurament de les noves distincions Biospshere va tenir lloc a la LLotja de Barcelona. Barcelona Ciudad i les tres marques turístiques de la província: Costa Barcelona, Paisatges Barcelona i Pirineus Barcelona han obtingut el reconeixement com a primera destinació Biosphere Platinum. A més, durant el mateix acte es van lliurar altres 800 certificacions per a entitats i destinacions barcelonines, entre elles L'Hospitalet.

L’Institut de Turisme Responsable és una ONG internacional sense ànim de lucre que promou el turisme responsable ajudant tots els actors implicats en el sector turístic a desenvolupar una nova manera de viatjar. Ser membre de “Biosphere Destinations Community” és pertànyer a un club de destinacions la sostenibilitat del qual està garantida per criteris globalment acordats en Conferències patrocinades per la UNESCO i l'OMT. Les destinacions “Biosphere Destination” són destinacions que fan un mesurament integral de la seva contribució als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides ia l'Acord de París contra el Canvi Climàtic a través de les directrius assenyalades a la Carta Mundial de Turisme Sostenible +20.