• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Hospital General reprèn l’activitat quirúrgica amb operacions de pròtesi de genoll

  • L'Hospital General reprèn les operacions amb intervencions de pròtesi de genoll
  • L'Hospital General reprèn les operacions amb intervencions de pròtesi de genoll
  • L'Hospital General reprèn les operacions amb intervencions de pròtesi de genoll

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 29. 06. 2022

L'Hospital General reprèn les operacions amb intervencions de pròtesi de genoll

Progressivament aquest estiu s'anirà ampliant l'activitat quirúrgica per atendre els veïns dels barris del nord

A partir d'aquesta setmana els ciutadans dels barris del nord de L’Hospitalet pendent d’una operació de pròtesi de genoll seran intervinguts a l’Hospital General i no pas a l’hospital Moisès Broggi de de Sant Joan Despí com venia passant des de feia anys. 

Tal i com van anunciar el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, i l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, durant la darrera visita a l’Hospital General, aquest servei sanitari recuperarà l’activitat quirúrgica progressivament a mesura que s’enllesteixi la remodelació dels seus 8 quiròfans per adaptar-los a la nova normativa hospitalària. Això afavorirà que els ciutadans dels barris del nord puguin tornar a ser operats a L’Hospitalet i evitin el desplaçament fins al Broggi, de Sant Joan Despí, com venien reivindicant entitats i Ajuntament.

Les operacions de pròtesis de genoll van a càrrec de l’equip mèdic liderat per Pablo Fernández, cirurgià ortopèdic i traumatòleg i Cap de la Unitat de Genoll del Consorci Sanitari Integral.

En aquests moments, el bloc quirúrgic que ha entrat en funcionament està format per 6 sales d'intervencions i al llarg del mes de juliol s'enllestiran les obres de dues noves sales. Al mateix temps que comença l'activitat quirúrgica també és previst habilitar la unitat de reanimació postoperatòria amb 12 llits.

A banda de les obres d’adequació dels quiròfans, l’Hospital General de L’Hospitalet també té previstes altres actuacions de millora, com l’obertura de cirurgia sense ingrés, les obres de la qual començaran al setembre, i a mig termini una nova planta d’hospitalització amb 30 nous llits

L'Hospital General de l'Hospitalet forma part del Consorci Sanitari Integral, una entitat pública participada majoritàriament pel Servei Català de la Salut, els ajuntaments de Sant Joan Despí i l'Hospitalet de Llobregat, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i la Creu Roja. Va obrir les portes el novembre de 1971 amb el nom d'Hospital de la Creu Roja, a iniciativa d'aquesta institució per donar assistència sanitària a la ciutat.

L’Hospital General pertany a la Xarxa d'Hospitals d'Utilització Pública (XHUP) de Catalunya i és un centre proveïdor del Servei Català de la Salut. S’ubica en un edifici de 18.000 metres quadrats distribuïts en set plantes. A efectes d’organització i de gestió, funciona de manera coordinada i compartida amb l’Hospital Sociosanitari de l’Hospitalet i l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi.

(Imatges d'arxiu)