• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Joan Ramon Patón: "Hauria estat una decepció no competir a la categoria que ens hem guanyat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 28. 06. 2022

Joan Ramon Patón: "Hauria estat una decepció no competir a la categoria que ens hem guanyat"

El president del CB L'Hospitalet, satisfet per la inscripció de l'equip a LEB Plata

Sis setmanes després, el CB L’Hospitalet ha certificat allò que havia aconseguit a la pista. L’ascens a la LEB Plata ja és una realitat i avui mateix el club ha realitzat la inscripció per competir, la temporada vinent, a la tercera categoria del bàsquet espanyol.

S’acaben així uns dies frenètics en els quals s’ha aconseguit obtenir les garanties necessàries per assolir la nova categoria. En aquest sentit, el president de l'entitat, Joan Ramon Patón afirma sentir-se "tranquil i alliberat" després d'aconseguir la inscripció. "Hauria estat una decepció no competir a la categoria que ens hem guanyat a la pista", sentencia.

Quant a la fórmula, Patón explica el mateix que diu el comunicat del club, que encara no se sap quina serà exactament però que, igualment, es mostra molt "agraït" a les institucions per haver ajudat el club. "Estem molt contents de poder portar el nom de l'Hospitalet per tot el pais. Crec que per nosaltres és important però per a la ciutat també ho és", afirma.

Amb el futur immediat ja resolt, ara falta definir la plantilla. És segura la baixa d'Iván García, que es retira, mentre que sembla que continuarà bona part dels jugadors que van aconseguir l'ascens.