• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Investigació policial oberta per esclarir la mort d’una persona

  • Investigació policial oberta per esclarir la mort d'una persona localitzada a l'interior d'un pis de L'H

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 29. 06. 2022

Investigació policial oberta per esclarir la mort d'una persona localitzada a l'interior d'un pis de L'H

En relació amb el cas els Mossos han detingut dos homes

Los Mossos d’Esquadra investiguen les causes de la mort d’una persona localitzada aquesta matinada a l’interior d’un pis a L’Hospitalet. En relació a aquest cas s’han practicat dues detencions. 

Segons diverses informacions periodístiques, ha estat sobre les 4h quan dues persones drogodependents han alertat una patrulla dels Mossos que dos homes els havien ofert diners a canvi de fer desaparèixer un cos localitzat en un pis de la ciutat. No ha trascendit el barri d'aquest domicili.

Els responsables de l'encàrrec s’havien citat una estona després amb les dues primeres persones per lliurar-les els diners pactats i la clau que accedia a l’habitatge.

La policia ha acudit a la cita i tot seguit ha acabat accedint al pis, on s’ha trobat un cos sense vida. Els dos homes, que suposadament s’estaven aprofitant de la situació de drogodependència dels toxicòmans, han quedat detinguts.

El cos de la víctima es troba en molt mal estat i caldrà esperar al resultat de l’autòpsia per conèixer les causes de la mort.

Els Mossos mantenien oberta una investigació per esclarir els fets i per determinar el grau de participació dels dos arrestats i la relació amb la víctima.