• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El CNL L'Hospitalet torna a celebrar la festa de cloenda de curs

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 29. 06. 2022

El CNL L'Hospitalet torna a celebrar la festa de cloenda de curs

Més de 3.000 persones, presencials i en línia, s'han matriculat aquest curs

Dos anys després el Centre de Normalització Lingüística de l’Hospitalet ha tornat a celebrar la festa de cloenda del curs, un esdeveniment que reuneix a part de l’alumnat que durant l’any ha intentat millorar les seves competències en català.

La festa de cloenda va tenir actuacions musicals, com la de la coral Veus del Món, karaoke dels mateixos alumnes, concursos, berenar i gelats. L'objectiu era gaudir del final de curs amb la resta de companys i professorat.

Molts dels alumnes s'han animat aquest any a aprendre català després d'haver estat vivint a Catalunya molt temps. És el cas d'Adiela Molina, que porta més de dues dècades residint-hi i que comenta que volia "aprendre més". "Els meus fills ja són grans i crec que ho necessito", sentencia.

Quant al Centre de Normalització Lingüística, el principal motiu de celebració es haver tingut un curs "normal". Així ho expressava la directora, Gemma Vázquez Simó, que es mostrava contenta d'haver recuperat la festa després de dos anys. "Fins i tot hem acabat el curs sense portar mascaretes", comentava.

Amb més de 3.000 alumnes enguany, el CNL de l'Hospitalet continua sent un dels principals elements integradors de la ciutat.