• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’H Espai de Debat organitza una conversa sobre com Refer Catalunya amb l’expresident José Montilla

  • Conversa sobre com Refer Catalunya amb l'expresident José Montilla

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 19. 01. 2022

Conversa sobre com Refer Catalunya amb l'expresident José Montilla

Organitzat per L'H Espai de Debat, aquest dijous, 20, a les 18,30 hores, per Zoom

L’Espai de Debat en el sí de les converses sobre com Refer Catalunya comptarà aquest dijous, 20, a 18.30h per Zoom, amb l’expresident català José Montilla. Es vol esbrinar si aquest any prendran protagonisme els aspectes socials i polítics o si tot allò que envolta el procés continuarà dominant l’escena política catalana. 

L’expresident de la Generalitat, José Montilla serà el protagonista de la conversa sobre com Refer Catalunya que organitza, periòdicament, L'H Espai de Debat. L’actualitat catalana, la feina de l’actual govern i el tema del procés seran tractats en l’entrevista que li farà la periodista Aurora Antón.

L’aprovació dels pressupostos que ha permès que Catalunya comenci el 2022 d’una manera diferent als darrers deu anys potser permetrà aplicar polítiques concretes en el sí d’un marc estable d’actuació.

Les relacions polítiques de govern entre ERC i Junts per Catalunya o les sentències del TSJC sobre l’ús de les diferents llengües a les aules són qüestions que contestarà l’expresident de la Generalitat. L’entrevista amb José Montilla es farà via Zoom: http://bit.ly/ReferCAT3 i a través del canal de Youtube:/espaidebat, aquest dijous, dia 20, a les 18,30 hores.

El passat mes de juny també en sí de Refer Catalunya ja va haver un cara a cara entre Joan Coscubiela i Joan Tardà sobre la necessitat de tirar endavant Catalunya i posar les necessitats de la ciutadania per davant de qualsevol altre cosa.