• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Laura García Manota: “Estem orgullosos de ser pioners en l’atenció a les dones des del CAID”

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 22. 09. 2021

Laura García Manota: "Estem orgullosos de ser pioners en l'atenció a les dones des del CAID"

La regidora d'Igualtat, a l'Espai de l'entrevista

El CAID està d’aniversari ja que fa 35 anys de la seva posada en marxa. Laura García Manota, regidora d’Igualtat, ha fet un balanç positiu en l’atenció a les dones que pateixen violència. També ha recordat l’atenció a les persones LGTBI que es fa al Centre Cultural Sanfeliu que es vol sigui un espai de referència.

La regidora d’Igualtat, ha dit que “el servei que ofereix el CAID és molt delicat com és acompanyar a les dones que es troben en situació de violència. Hem pogut estar al seu costat en àmbits diversos i hem fet camí encara que queden molts reptes per fer. Toca agafar empenta per seguir endavant i aconseguir la ciutat que tos volem”.

Laura García Manota ha recordat que "L’Hospitalet va ser la primera ciutat de Catalunya que va oferir el servei del CAID i el segon d’Espanya. Estem orgullosos de ser pioners i encara ho som tants anys després. Oferim atenció personalitzada a dones que es troben en situació de discriminació o que pateixen violència de gènere. Formem professionals i anem a instituts perquè amb l’educació avançarem en igualtat”.

García Manota ha dit que “la pandèmia ha fet molt de mal a les dones maltractades perquè han hagut de conviure amb els seus agressors tancades a casa”. La regidora d’Igualtat també ha parlat del servei d’atenció a les persones LGTBI que pateixen discriminació. “El tenim des del 2017 i ara l’atenció es fa al Centre Cultural Sanfeliu. Volem apropar-lo a la ciutadania i que sigui un espai de referència per aquest col•lectiu”.