• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La festa als Blocs Ciutat Comtal tancarà el cicle de L’H al carrer

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 24. 09. 2021

La festa als Blocs Ciutat Comtal tanca el cicle de L'H al carrer

Fins el 26 de setembre

La Covid ha marcat de nou les celebracions de les festes majors dels barris de la ciutat que tanquen edició rals Blocs Ciutat Comtal, la darrera cita festiva a la ciutat.

La pandèmia ha fet que les festes del barri es celebrin de forma diferent, així ho ha explicat Encara Chorva, vocal de la Comissió de Festes dels Blocs Ciutat Comtal, que afirma que hi ha actes “com el sopar de germanor que no es poden celebrar però que tot i així hem volgut tirar les festes endavant perquè ens fa bé a tots”.

El pregó d’aquest any ha anat a càrrec de M. Ángela Escudero Álvarez, molt vinculada al barri i al món de la petanca que ha assegurat que “és un orgull poder fer de pregonera al teu barri”. El pregó ha tingut un marcat to reivindicatiu sobre "les necessitats del barri i la manca de civisme”.

Espectacles infantils, música, tradició i cultura popular marcaran una festa amb la plaça de Sant Jordi com a principal escenari i que s’allarga fins el diumenge 26 de setembre.