• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Ciutat Comtal al carrer tanca el cicle festiu de l'any a la ciutat

  • Ciutat Comtal al carrer tanca el cicle festiu de l'any a la ciutat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 23. 09. 2021

Ciutat Comtal al carrer tanca el cicle festiu de l'any a la ciutat

Entre el 23 i el 26 de setembre

Aquest dijous s’inicien els actes de Ciutat Comtal al carrer. L’esdeveniment, que tindrà lloc entre el 23 i el 26 de setembre, tancarà el cicle anual de festes majors dels barris de la ciutat.

Els actes, programats per l’Agrupació de Veïns Blocs Ciutat Comtal, comencen el dijous 23, a les 20h, amb la presentació de les festes i el concert del grup Rumba sin rumbo (21h).

El dia 24, diada de la Mercè, hi haurà concert de sardanes (12h), espectacle infantil (18h) i karaoke (21h). Per al dissabte 25, s’han previst tallers i gimcana (11h), primera edició del bestiari de Ciutat Comtal (18h) i nova actuació de Rumba sin rumbo (21h).

El darrer dia, diumenge 26, està programada la trobada de gegants (11h) i la ballada dels gegants (12h), seguida de la festa de l’escuma, havaneres (19h) i espectacle de foc amb els Diables de Kabra (22h).

Tots els actes s’han previst a la plaça de Sant Jordi, excepte l’ofrena floral del dia de la Mercè (9h), que serà a l’església de Sant Josep (9h).