• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Privalia s’instal.la a L’Hospitalet a l’edifici Marina Factory

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 14. 10. 2021

Privalia s'instal·la a L'Hospitalet a l'edifici Marina Factory, a la Rambla Marina

L'empresa de venda d'estocs per Internet deixa Barcelona

L'empresa de venta de stocks per internet Veepee, propietària de Privalia, abandona la zona del 22@ de Barcelona i s’instal•la en un edifici a la Rambla Marina, 450. Es tracta d'una botiga online que compta amb les millors marques de roba, complements i calçat amb grans descomptes.

L'empresa ha traslladat a 670 treballadors de tots els departaments a les noves oficines del conegut com a Rambla Marina Factory.

Es tracta d’un edifici de 10.000 metres quadrats propietat de l’empresa Núñez i Navarro, a prop de la Plaça Europa. La plantilla combinarà el treball presencial a l'oficina 2 o 3 dies a la setmana amb el teletreball. El nou espai consta de 6.000 m2 repartits en 5 plantes i s’organitza mitjançant el sistema “hot desking”, al qual no hi ha seients assignats.

Privalia-Veepee acompanya l’estrena de l’oficina amb una renovada política de treball que s’adapta a la nova realitat combinant presencialitat i teletreball, una modalitat existent a la compañía des de fa temps. Aquesta empresa compta amb més de mil treballadors i també té instal•lacions a Madrid i Sevilla.