• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La Milla Urbana s’ha tornat a competir; enguany, amb mesures sanitàries

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 17. 10. 2021

La Milla Urbana s'ha tornat a competir; enguany, amb mesures sanitàries

La cursa solidària ha aplegat al voltant de 500 participants

El Memorial David Sánchez i Óscar Vizcaíno s’ha celebrat per 29a ocasió a Santa Eulàlia. Una trobada molt esperada tant pels esportistes del club organitzador, l’AESE, com per la resta de la ciutat en general. Els diners recaptats es destinaran a l programa “Cuida’m” de l’Hospital Sant Joan de Déu, així com al Banc d’Aliments de la Creu Roja.

Una cursa que sempre s’havia celebrat l’1 maig però que enguany s’ha traslladat a l’octubre, a causa de la pandèmia. Amb 13 categories diferents, només s’hi ha pogut inscriure 40 participants per categoria, per tal d’evitar aglomeracions i respectar les mesures sanitàries. El canvi de data ha fet que baixés la participació respecte anys anteriors. Malgrat això fins a 500 persones s'han inscrit a l'esdeveniment. Des ed l'organització valoren positivament haver celebrat la Milla Urbana i el fet d’obrir-se al barri.

Aquesta és la 29a edició del Memorial David Sánchez i Óscar Vizcaíno i tant els corredors de l’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia, com d’altres que no pertanyen al club, no volien pas perdre la oportunitat de mantenir el seu hàbit esportiu tot fent una activitat diferent.

La cursa ha seguit aplicant l’1+1, és a dir, un euro del preu del dorsal va dedicat a una causa solidària i un litre de llet o oli va dedicat al Banc d’Aliments de la Creu Roja. Enguany els diners van destinats al programa “Cuida’m” de l’Hospital Sant Joan de Déu per ajudar a infants de països en vies de desenvolupament, a rebre intervencions quirúrgiques que serien impossibles als seus indrets d’origen.