• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L'Hospital Universitari de Bellvitge amplia l'horari de visites als pacients sense Covid

  • L'Hospital Universitari de Bellvitge amplia l'horari de visites als pacients sense Covid

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 15. 10. 2021

L'Hospital Universitari de Bellvitge amplia l'horari de visites als pacients sense Covid

El nou horari passa a ser de 13 a 21 hores de dilluns a divendres, i de 9 a 21 hores els festius

Només podrà haver-hi un sol acompanyant per pacient. Continuarà sense estar permesa la visita a pacients amb Covid-19. Excepcionalment, es permetrà un acompanyant en situacions específiques com ara els pacients menors d’edat o situacions d’últimes hores.

L’Hospital Universitari de Bellvitge amplia a partir d'avui l’horari de visites als pacients. Per als pacients hospitalitzats en àrees no Covid, el nou horari de visites passaa ser de 13 a 21 h de dilluns a divendres, i de 9 a 21 h els dissabtes, diumenges i festius. Només pot haver-hi un sol acompanyant per pacient. Poden ser persones diferents per torns. El centre mèdic no recomana l’accés als menors de 12 anys.

A les unitats de cures intensives (UCI) i la Unitat de Reanimació d’Urgències, l’horari de visites és de 13 a 15 hores. A l’àrea de Reanimació Postquirúrgica, es permeten les visites de 19 a 20 hores, també amb un sol acompanyant per pacient. A Urgències, Consultes Externes, Gabinets i Unitat de Cirurgia Major Ambulatòria s'admet acompanyant per pacient.
 
Com a norma general, continua sense estar permesa la visita a pacients amb Covid-19, si bé, excepcionalment, es permetrà un acompanyant en situacions específiques com ara els pacients amb la targeta CUIDA’m, menors d’edat, persones amb deteriorament cognitiu sever, o situacions d’últimes hores.

L'hospital agraeix en un comunicat "la comprensió de la ciutadania durant aquests mesos davant la limitació de visites que s’ha hagut d’implantar arran de la pandèmia".