• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Els Jocs Escolars inicien la temporada 2021/2022

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 16. 10. 2021

Els Jocs Escolars inicien la temporada 2021/2022

El Consell Esportiu de l'Hospitalet organitza la 45a edició

45 anys després, el Consell Esportiu de l'Hospitalet continua celebrant els Jocs Escolars, competició d'esport base que arriba a milers d'infants de la ciutat. El futbol ha estat el primer esport a donar el tret de sortida.

Un futbol que continua sent una de les disciplines més populars dins el calendari dels Jocs Escolars de l'Hospitalet. Enguany, un total de 115 equips estan inscrits a les competicions del Consell, dividits per categories que inclouen des dels més petits, nascuts a 2016 i 2017, fins a edats més avançades com infantils o cadets.

El pròxim cap de setmana, 23 i 24 d'octubre, s'iniciaran dos esports més, el bàsquet i el futbol sala. Al novembre serà el torn del voleibol, completant així els esports col·lectius. Les disciplines individuals hauran d'esperar una mica més i començaran a finals d'any.

Abans de la pandèmia, les competicions del Consell Esportiu de l'Hospitalet arribaven a uns 8.000 infants de la ciutat, a més de dinamitzar activitats extraescolars de molts centres educatius i oferir esport a l'escola a milers de nens i nenes.