• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El CB L’Hospitalet afronta el segon desplaçament consecutiu

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 15. 10. 2021

El CB L'Hospitalet afronta el segon desplaçament consecutiu

Visita la pista del CB Llucmajor (dissabte 19 h)

A la lliga EBA, el Club Bàsquet L’Hospitalet es desplaçarà a Mallorca per jugar dissabte davant del Llucmajor. Els riberencs, que tenen el dubte del pivot Iván García, volen sumar el tercer triomf consecutiu. 

Segon desplaçament consecutiu pel Torrons Vicens CB L’Hospitalet que intentarà mantenir-se invicte en aquest inici de lliga on ha guanyat els dos primers partits. Fins ara, el joc i sobretot els resultats estan sent excel•lents per l’equip. Tot i així, l’entrenador riberenc avisa que encara queden aspectes a millorar i per aquesta raó no es pot abaixar els braços.

El fet de jugar com a visitant, de desplaçar-se fins a Mallorca, i de no tenir gaires referències del Llucmajor, fa que l’enfrontament sigui més complicat del que en un principi pot semblar.

En les dues primeres jornades de lliga EBA, tots els jugadors han tingut minuts i protagonisme. El que demostra que el tècnic Xavi Carvajal compta amb tots ells sigui quin sigui el rival.

A hores d’ara, el CB L’Hospitalet té el dubte per lesió del pivot Iván García del nord-americà Marcus Latham.