• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Detingut a L’H el presumpte líder d’una cèl•lula gihadista

  • Detingut a L'H el presumpte líder d'una cèl•lula gihadista

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 15. 10. 2021

Detingut a L'H el presumpte líder d'una cèl•lula gihadista

Al barri de La Florida

Agents de la Policia Nacional han detingut al carrer Bòbiles al presumpte líder d’una cèl•lula gihadista que hauria entrat a l’estat espanyol el passat mes de març. Segons afirma la Polica Nacional, s’hauria envoltat d’un grup de joves que es dedicaven a fer robatoris a turistes. Durant el registre al domicili a la ciutat es van trobar matxets i cartutxos.

En total s’han detingut a cinc presumptes gihadistes a Barcelona i a Madrid. El grup estaria liderat per un individu a qui denominen “Sheik” que ja va ser detingut l’any 2016 a Turquia quan pretenia unir-se a Daesh.

La Policia Nacional afirma que la investigació es va iniciar al Nadal, quan es va detectar a Espanya l’entrada d’un presumpte membre de Daesh que comptava amb l’ajuda d’algú que des d’Algeria coordinava les mesures de seguretat pels qui arribaven a Espanya per tal de no ser detectats pels serveis de seguretat. Es tractava de l’anomenat “Sheik”, que ha estat finalment detingut a L'Hospitalet.

Les investigacions van continuar fins que van detectar la seva entrada a Espanya al marc de 2021 i van constatar que s’instal•lava a Barcelona des d’on s’havia envoltat d’un grup de joves delinqüents que es dedicaven a robar a turistes, i que s’havien radicalitzat