• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Concentració d'UGT per donar suport al sindicat italià CGIL

  • Concentració d'UGT per donar suport al sindicat italià CGIL

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 15. 10. 2021

Concentració d'UGT per donar suport al sindicat italià CGIL

Després de ser víctima d'un atac feixista a la seva seu a Roma

El sindicat UGT a L’H ha convocat una concentració per donar suport al sindicat Conferencia General Italiana del Trabajo, CGIL, després que aquest cap de setmana la seva seu a Roma hagi estat assaltada per un grup de manifestants d’ultradreta.

Durant la concentració d’aquest divendres davant de la seu del sindicat UGT a L’Hospitalet, sota el lema #SiamoTuttiCGIL #MaiPiuFascism, s’ha llegit un manifest per donar suport a aquest sindicat i per fer palès, segons el delegat comarcal de la UGT de L’H, Nicolás Cortés, que “fa temps que a tota Europa hi ha moviments d’ultradreta que van en contra dels sindicats i dels moviments que aposten per la igualtat i la justícia social”.

A aquestes concentracions també s’ha sumat el sindicat CCOO i s’han fet a tota Catalunya. Cortés afirma que cal “treure pit davant d’aquesta situació i donar un cop sobre la taula”.

Aquest cap de setmana s’ha preparat mobilitzacions a Itàlia i els sindicats espanyols no descarten organitzar més accions properament.