• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

CCOO de L’H lamenta que la recuperació econòmica estigui sent conjuntural i no estructural

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 14. 10. 2021

CCOO de L'H lamenta que la recuperació econòmica estigui sent conjuntural i no estructural

La coordinadora a la ciutat, Liliana Reyes, a l'Espai de l'Entrevista de TV de L'H

La coordinadora de CCOO de L’Hospitalet, Lliliana Reyes s’ha felicitat de la baixada de l’atur a la ciutat però ha lamentat que la recuperació sigui amb contractes temporals i no amb fixes i que l’ocupació no sigui de qualitat. També ha dit que cal un canvi del model econòmic i productiu.

Liliana Reyes ha destacat que fa set mesos que l’atur està baixant a L’Hospitalet. “Són 611 persones menys aturades que en el mes d’agost. Ens hem de felicitar d’aquestes dades però no oblidem que l’ocupació és precària en un percentatge molt elevat”.

Reyes ha posat dades sobre la taula. “Un 84% dels nous contractes que s’han fet són temporals. Tot això indica una feina no estable on la precarietat és la norma”. Respecte als sectors que més complicat ho tenen encara com és el cas de l’oci, la cultura o el turisme, Reyes ha dit que “esprem es recuperin en els propers mesos amb la tornada a una certa normalitat2.

La coordinadora de CCOO de L’Hospitalet, ha parlat d’un sector especialment precari com és el de l’atenció a la llar de persones soles o malaltes. “No s’ha dignificat aquesta feina amb salaris per sota de la llei i amb dones immigrants, especialment, que fan feina de la llar pel mateix preu establert per tenir cura d’una persona”.

Reyes no s’ha oblidat dels Fons New Generation. “són una oportunitat única i no es poden deixar de banda, Caldrà intel•ligència per invertir-los i destinar-los a un canvi de model econòmic i productiu com ara el de la digitalització o a les empreses sostenibles”.