• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Caravaning 2021 ofereix un nou espai per esportistes i aventurers

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 16. 10. 2021

Caravaning 2021 ofereix un nou espai per esportistes i aventurers

El saló reuneix més de 130 expositors aquest any

Un any més, el recinte firal Gran Via acull el Saló Internacional del Caravaning, on aficionats al càmping i a la vida a l'aire lliure podran trobar les últimes novetats del món camper els dies vinents. Aquesta nova edició destaca per la presència dels esports de muntanya i les activitats d'aventura.

Autocaravanes, cases prefabricades i tendes de campanya tornen a omplir la fira de la Gran Via. Aquest any, el Caravaning compta amb més de 130 expositors i 600 vehicles. A més, están obertes les àrees temàtiques Travelvanning (per viatgers), Caravaning Kids (per nens) i Gastrovaning (street food i caravanes vintage).

A diferència d'altres anys, el saló ha volgut posar el focus en l'experiència dels usuaris. Per aquest motiu, ha inclòs el "Caravaning Sports", una nova àrea dirigida a esportistes de muntanya on podran provar bicicletes a circuits tancats. En aquest sentit, Josep Antoni Llopard, director de la Fira, explica que en aquesta edició 2021 "Hem volgut situar a l'usuari al centre de l'experiència. Més enllà d'exposar autocaravanes, caravanes i campers, oferir també una visió 360 del que és aquest estil de vida, incorporant sectors nous com els esports de muntanya, les activitats outdoors o les destinacions turístiques".

Contràriament a la majoria de sectors d'oci i turisme, el sector de les caravanes no s'ha vist castigat per la COVID. Així ho explica David Ro, responsable financer de Camper Ibérica, "És un mercat que s'ha vist beneficiat. La gent ha deixat d'anar a hotels o apartaments i optava per les caravanes". De fet, surt reforçat de la pandèmia per la gran quantitat de persones que s'han iniciat en la vida a l'aire lliure. Josep Antoni Llopard destaca que "La COVID-19 ha tingut un impacte positiu. Hi ha molta gent que s'ha iniciat en aquesta modalitat d'oci i ho ha fet a través de la vessant de voler gaudir en família de forma segura amb aquest tipus de vehicles".

Cada cop són més les persones que opten per aquest tipus de turisme i assisteixen al saló cercant les últimes tendències. Tots aquells que vulguin visitar el Caravaning 2021, ho podran fer fins al 24 d'octubre.