• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

50 anys de l’Associació de veïns i veïnes de Collblanc-La Torrassa en una exposició

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 15. 10. 2021

50 anys de l'Associació de veïns i veïnes de Collblanc-La Torrassa en una exposició

Al Centre Cultural del barri fins al 2 de novembre

L’Associació de veïns i veïnes de Collblanc-La Torrassa ha inaugurat l’exposició “50 anys de lluita i participació al barri”. Una mostra retrospectiva que dona a conèixer els esdeveniments més importants en què ha participat l’associació des del 1971 fins a l’actualitat. Ha estat organitzada per la mateixa entitat i es pot visitar al CC Collblanc-La Torrassa fins al pròxim 2 de novembre.

A partir del fons documental que l’entitat conserva dels seus cinquanta anys d’història ha pogut exposar fotografies, cartells i publicacions, entre altres materials, que han fet possible aquesta exposició. La majoria són inèdits.

La mostra vol anar més enllà de la mateixa associació i mostrar la vida quotidiana i l’esperit lluitador i col•laborador del barri. S’estructura en quatre eixos: la història, la participació, la tasca solidària i les reivindicacions. Amb ells, convida a reflexionar sobre el passat, el present i el futur amb l’objectiu principal de potenciar el diàleg entre veïns i veïnes.

També compta amb una part més contemporània en la qual es mostren les accions que actualment es duen a terme des de l’associació de veïns. La presidenta, Loli Colás, i la vicepresidenta, Roser Piñol, coincideixen: “És interessant veure com érem i com som ara perquè les reivindicacions són molt semblants”, explica la vicepresidenta. I afegeix que les persones van canviant, però la lluita del barri continua sent la mateixa.

En el marc del seu cinquantè aniversari l’AViV Collblanc-La Torrassa també ha estrenat nou logotip i ha aprofitat per renovar la seva pàgina web. Entre les activitats de commemoració hi haurà una altra exposició amb dibuixos d’infants sobre com els agradaria que fos el districte i una gimcana. L’acte central de celebració dels seus cinquanta anys de vida serà el pròxim 22 d’octubre.