• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Creu Roja arriba a 453 infants amb la campanya de joguines

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 14. 01. 2022

Creu Roja arriba a 453 infants amb la campanya de joguines

L'entitat ha recollit 1.660 euros que s'han destinat a l'adquisició de regals per a infants

La campanya ha beneficiat a persones vulnerables. A més, a'ha dut a terme una campanya de sensibilitació als centres escolars de la ciutat.

La Creu Roja de L'Hospitalet ha fet balanç de la vintena edició de la campanya de joguines que ha dut a terme durant les festes de Nadal. Un total de 453 infants de la ciutat han pogut gaudir de joguines noves aquests Reis gràcies a aquesta campanya.

Sota el lema "Els seus drets en joc", la campanya també ha tingut un element de sensibilització, ja que s'ha fet difusió a les escoles de L'Hospitalet, i ha permès cobrir les necessitats dels infants de famílies amb dificultats econòmiques.

Una de les novetats de la campanya també era fer aportacions econòmiques. L'entitat ha recaptat un total de 1.660 euros que s'han destinat a l'adquisició de jocs i joguines. Des de la Creu Roja han assegurat que aquesta actuació solidària ha estat possible "gràcies al suport de persones, entitats i empreses de la ciutat".