• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’H se suma al festival Revela’t

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 22. 09. 2021

L'H se suma al festival Revela't

Amb un llibre d'artista de Rodrigo Flechoso al CC. La Bòbila

L'Hospitalet participa a la novena edició del Revela't, el primer festival de fotografia analògica del món. I ho fa amb el projecte de Rodrigo Flechoso "Genealogía" que es pot visitar al CC. La Bòbila fins al 12 d’octubre.

El projecte consisteix en un llibre d'artista o àlbum de família que relaciona les fotografies antigues de la família trobades en un rodet de 35 mm. amb d'altres que Flechoso ha fet dels interiors de la casa familiar que amenaça ruïna. Una esquerda converteix el projecte en una espècie d'arbre genealògic on Flechoso construeix un relat autobiogràfic situant i relacionat les diferents fotografies.

El Revela't ha programat fins al 12 d'octubre una seixantena d'exposicions a ciutats com Vilassar de Dalt, que és l'epicentre del festival, Barcelona, Vic i Mataró. També inclou xerrades i activitats formatives. Enguany, el certamen ret homenatge a la reputada fotògrafa Isabel Muñoz.