• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Inspeccions policials conjuntes detecten irregularitats administratives i sanitàries

  • Inspeccions policials conjuntes detecten irregularitats administratives i sanitàries

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 23. 09. 2021

Inspeccions policials conjuntes detecten irregularitats administratives i sanitàries

A sis establiments de la ciutat amb infraccions d'estrangeria i manca de permisos d'activitat

En un dispositiu conjunt el que han participat agents de la Guàrdia Urbana, Mossos i la Policia Nacional, a més de la Inspecció de Treball, s’han fet inspeccions en sis establiments de la ciutat per presumptes infraccions administratives i sanitàries.

Aquestes inspeccions s’han fet en botigues de conveniència i perruqueries de Pubilla Cases i la Torrassa i s’han detectat diverses infraccions d’estrangeria per manca de permisos de residència i de treball. En el decurs de la investigació s’ha detingut una persona per obstaculitzar l’acció policial.

També s’han aixecat sis actes d’inspecció després de detectar en aquests establiments infraccions relacionades amb la manca de documents d’activitats i amb deficiències higièniques. En un dels supermercats inspeccionats s’ha intervingut un nombre elevat d’aliments caducats que estaven a la venda.