• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La Bòbila prepara tres exposicions gratuïtes per al setembre

  • La Bòbila prepara tres exposicions gratuïtes per al setembre
  • La Bòbila prepara tres exposicions gratuïtes per al setembre
  • La Bòbila prepara tres exposicions gratuïtes per al setembre

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 09. 08. 2022

La Bòbila prepara tres exposicions gratuïtes per al setembre

Dues exposicions seran fotogràfiques i l'altra analitza la funcionalitat de la cadira i el reciclatge del vidre

El Centre Cultural La Bòbila oferirà del dia 6 fins al 30 de setembre una exposició fotogràfica sobre una ciutat del Brasil i una exposició on l’element principal del projecte és utilitzar cadires usades. Del 13 de setembre al 2 d’octubre hi haurà una exposició de retrats de dones bolivianes que desafien la mirada classista.

El Centre Cultural La Bòbila està preparant per al setembre tres exposicions gratuïtes en les seves instal·lacions:

'Tres Ranchos: más allá del fin del mundo', de María Vaz (del 6 al 30 de setembre): Exposició fotogràfica sobre Tres Ranchos, una ciutat del centre-oest del Brasil. Imatges realitzades per l’artista visual brasilera, Maria Vaz, de façanes, de les cases i de les families que transmeten emocions i records. "Tres Ranchos: més enllà de la fi del món" és el tema de l'exposició del cinquè any consecutiu, que el CC La Bòbila realitza en homenatge al Dia de la Independència del Brasil, comissariat per Etel Reis.

'Seure o no seure: Esmicolant vidre' (del 6 al 30 de setembre): L’element principal del projecte “Seure o no seure” és la cadira. L’interès de Fina Balp Teixidó pel reciclatge l’ha portat a utilitzar cadires usades -algunes en molt mal estat-; i el seu desig de canviar la seva aparença i fins i tot la seva funcionalitat original l’ha obligat a pensar i buscar diferents materials lluny dels estàndards. En cap cadira ha canviat mai l’estructura original, però habitualment sí que ha volgut substituir el seient, i a vegades el respatller, utilitzant materials diversos, un del quals ha estat el vidre d’ampolles reciclades.Utilitzar ampolles reciclades i experimentar amb els petits trossets de vidre és un descobriment sorprenent i magnífic.

'Madre', de Marisol Méndez (del 13 de setembre al 2 de noviembre): MADRE desafia la mirada masclista i classista que impera a Bolívia. El projecte es proposa explorar la influència de la raça i la religió en la representació de la dona boliviana, celebrar la diversitat i complexitat de l'experiència femenina i examinar les tibants idiosincràsies del país. La sèrie es compon de material d'arxiu intervingut i retrats de dones bolivianes i el seu context. A través de l'àlbum familiar es qüestiona la història oficial i es desconstrueixen nocions patriarcals i colonials. Els retrats estan imbuïts de gestos performatius i al·ludeixen a iconografia religiosa, però en oberta oposició a ella. Les imatges pertanyen a Marisol Méndez i han participat a l’ Off revela’t 2022 revela’t, el Festival Internacional de fotografia analògica de Vilassar de Dalt.