• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L'Hospitalet se suma a les mesures del pla estatal d'estalvi energètic

  • L'Hospitalet se suma a les mesures del pla estatal d'estalvi energètic

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 08. 08. 2022

L'Hospitalet se suma a les mesures del pla estatal d'estalvi energètic

S'apagaran els llums de nit a façanes d'edificis municipals i fonts ornamentals

L’Ajuntament de L’Hospitalet se suma a les mesures aprovades pel Govern per reduir el consum energètic. Es limitarà la temperatura de refrigeració a 27 graus en les dependències administratives, equipaments esportius i biblioteques.

L'administració local ha anunciat aquest dilluns accions d'estalvi energètic en compliment del Reial decret llei 14/2022, d’1 d’agost, de mesures d’estalvi i eficiència energètica aprovat pel Govern espanyol. Per això entra en vigor la limitació de la temperatura de refrigeració a 27 graus en les dependències administratives de l’Ajuntament, els equipaments esportius municipals i les biblioteques públiques.
 
A partir d'ara, de nit no s'il·luminarà la façana de l’Ajuntament ni els edificis de l’Harmonia i Ca n’Arús. Tampoc s'engegaran els projectors de la façana del Museu de L’Hospitalet, el Centre Cultural Metropolità Tecla Sala i del monument Vol de coloms de l’artista Ferran Soriano, ubicat a la rotonda del carrer de Santa Eulàlia amb l’avinguda d’Amadeu Torner.
 
També s'estalviarà energia apagant les llums de les fonts ornamentals de la ciutat, que es troben a la plaça de Provençana, la plaça del Mestre Clavé i la plaça de la Cultura, així com la font dels jardins de Ca n’Arús.
 
Des del consistori destaquen que els darrers anys L’Hospitalet està fent una intensa gestió de foment de les polítiques de sostenibilitat, mitigació del canvi climàtic, aprofitament de l’aigua i optimització de la despesa energètica. A la ciutat hi ha pocs edificis institucionals i façanes singulars amb il·luminació nocturna i tota l’energia elèctrica que s’utilitza en edificis públics i a la via urbana és d’origen renovable. A més, des de 2018 s’està executant un pla de renovació de l’enllumenat públic per millorar el servei amb la instal·lació d’il·luminació led en diferents parcs, places, zones comercials i eixos singulars.